Payrollen

Met de payroll diensten van Payroll in de bouw kunt u zich weer volledig concentreren op de kernactiviteiten van uw bouwonderneming. Wij zijn gespecialiseerd in payrollen in de bouwbranche, waardoor u uw werkgeversrisico’s en administratieve handelingen met een gerust hart aan ons kan toevertrouwen. Denkt u eens in dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over het afdragen van de loonbelasting, pensioenen, ziekmelding, ziekteverzuim en de regelgeving omtrent arbeidsovereenkomsten. Met payrollen hoeft u zich hier niet langer over te bekommeren, Payroll in de bouw neemt deze zorgen graag uit handen.

De voordelen van payrollen voor u

Het uitbesteden van al uw werkgeversrisico’s en administratieve handelingen brengt veel voordelen met zich mee. Onder andere profiteert u van de volgende voordelen wanneer u kiest voor de payroll diensten van Payroll in de bouw:

  • Grote flexibiliteit
  • Met payrollen heeft u geen risico’s bij ziekte, verzuim en arbeidsongeschiktheid
  • U bespaart met payroll kosten, door de uitbesteding van werkzaamheden zoals personeelsadministratie, loonbetaling, en het verwerken van de cao en wetgeving
  • Minder administratieve lasten
  • Geen werkgeversrisico’s

Payrollen – meer informatie

Bent u na het lezen van deze informatie geïnteresseerd in onze payroll diensten en wilt u een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs plannen? Dat kan!
Of misschien wilt u eerst meer informatie over onze payroll diensten? Neem snel contact met ons op via het contactformulier.